Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dubbla slag
Isbn: 978-91-6424-124-5
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Dubbla slag

Det fanns en tid då Hanna inte behövde anstränga sig, när hon var en uppåtgående stjärna, en ung lovande advokat med toppbetyg från alla skolor och universitet. Drömjobbet fick hon utan att ens söka det. Då gick karriären som på räls och hon kunde njuta av utsikten från sitt stora tjusiga kontor. Men det tog slut, någonstans i samband med att hon fick barn.

Bara en enda stund mamma, säger hennes yngsta dotter när hon lämnar henne på dagis, men sådana stunder har inte Hanna. Hon har fullt upp med att hinna med sin äldsta dotters skoluppvisning, begära uppskov i sina domstolsprocesser och någon gång gå till mödravårdscentralen. Visst försöker hon ställa upp, alla tider på dygnet, ändå sitter hon nu på sitt lilla kontor med sin stora mage och funderar på om hon verkligen behövs på byrån?

Men John, den excentriske delägaren, tycks trots allt behöva henne och verkar känna att hon är den enda han kan lita på. Frågan är om hon kan lita på honom? När John plötsligt blir sjukskriven och ber Hanna att ta hand om en akt med viktiga papper åt honom förstår hon att allt kanske inte går rätt till.

Malin Persson Giolito debuterar med en smart, underhållande och välskriven roman om Hanna som utsätts för en hård verklighet på den välrenommerade advokatbyrån samtidigt som hon dessutom ska vara en engagerad mamma som har koll på familjens tillvaro.

Malin Persson Giolito är jurist, född 1969 och efter tio års anställning på en av Sveriges största advokatbyråer arbetar hon nu som handläggare på Europeiska kommissionen. Sin utbildning skaffade hon sig på fyra olika universitet: i Sverige, Frankrike och Belgien. Hon är född och uppvuxen i Stockholm men bor numera med sin man och sina tre barn i Bryssel.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone