Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 12 veckor till ett självläkande liv
Isbn: 978-91-8660-361-8
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2012

E-bok

12 veckor till ett självläkande liv

Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog, uppskattad föreläsare och författare och en av Skandinaviens främsta företrädare för den nya hälsorörelsen. Hon har samlat nästan 30 års hälsostudier och erfarenhet till en unik helhetssyn i tolv böcker. Sanna Ehdin har rönt stor framgång i Sverige och internationellt, och hennes böcker har sålt i en miljon exemplar. Via sin populära hemsida www.sannarelations.com, blogg på Passagen.se, twitter och Facebook kommunicerar hon med sina läsare.

12 VECKOR TILL ETT SJÄLVLÄKANDE LIV
På bara tolv veckor kan man åstadkomma stora förändringar. Det tar åtta veckor att bli av med en vana som blivit en biokemisk obalans, och man behöver (minst) en veckas startsträcka och ett par veckor för att sätta det hela.
Boken tar upp alla aspekter - från det vi äter till känslor, tankar och det andliga. Syftet är att skapa en helhetssyn som var och en kan använda i sitt liv och för sina behov. Det sker stegvis, vecka för vecka, med mängder av övningar och praktiska tips som hjälp på vägen.

Det är aldrig är för sent att börja! En nittioåring som börjar träna och ta kosttillskott får inom 12 veckor en hälsa som en sjuttioåring. 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone