Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Med strömmen
Isbn: 978-91-8745-109-6
Förlag: Novellix
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: oktober 2013
Uppläsare: Jacob Nordenson
Length: 1 timme 0 minut

Ljudbok

Med strömmen

Gabriel Mortimer är inte längre den man han en gång var. Han, äktenskapsmotståndaren och flanören, har nämligen blivit förälskad, gift sig och skaffat ett ordentligt arbete. Motvilligt har han anpassat sig efter samhällets normer och lever nu det liv han en gång föraktat. Då och då sköljer känslan av besvikelse över den väg han valt över honom och efter en omvälvande tid följer en omvärdering av Gabriels liv.

Novellen Med strömmen handlar om livets stora frågor. Om vår existens, om relationer, kärlek och framför allt om våra egna och omgivningens förväntningar på hur livet ska levas.

På tre dygn hade han icke sovit. Hans tanke hade under dessa sista dagar förföljt ett enda mål: hur skulle han göra slut på denna ändlösa parentes, som brutit sönder meningen i hans liv?

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av Jacob Nordenson. Med strömmen är Novellix nr 15. Novellix ger ut noveller, nyskrivet och klassiker. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Du kan även prenumerera på dem. Läs mer på novellix.se

"Den absoluta pärlan i den här Novellix-omgången" - Tidningen Kulturen


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone