Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Av skuggor märkt
Isbn: 978-91-7461-460-2
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2015

E-bok

Av skuggor märkt

Efter att hennes sjuke man gått bort ser Anki Karlsson fram emot att börja ett nytt liv. Äntligen ska hon ta upp sitt ungdomsintresse, ridningen. Hon lämnar Stockholm, köper två islandshästar och flyttar till den lilla gotländska socknen Mullvalds. Där ska hon rida ut i den vackra naturen och njuta av ett behagligt pensionärsliv.
Men hon hinner knappt packa upp förrän bilden av idyllen spricker. Någon vandaliserar kyrkan och altarduken lämnas blodig. Kort därpå ligger en främmande häst förgiftad i Ankis stall. När dessutom ett likfynd hittas i hennes trädgård kastas misstankarna mot henne. Tillsammans med den pensionerade och till en början inte så välvillige kommissarien Tryggve gör Anki allt för att ta reda på vem det är som stör friden i Mullvalds.

Av skuggor märkt är den första delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson.

Läsarröster om tidigare böcker:

"Marianne Cedervall är fantastisk. Hon skriver så otroligt bra och man läser i rasande fart. Har läst alla tre böckerna och väntar med spänning på nästa; jag älskar Mirjam och Hervor."

"Det går inte att sluta, man sträckläser, vill inte att boken ska ta slut, jag säger bara, vill ni läsa något med medkänsla och spänning läs denna."

"Roliga, spännande, wow - jag skulle vilja vara där. Fortsätt skriv, Marianne!"

MARIANNE CEDERVALL är född 1949 på Gotland. Hon växte upp i Stockholm, men bor idag halvårsvis i Västerås och i sitt kapell i gotländska Ala. Hon debuterade 2009 med romanen Svinhugg, den första i serien om väninnorna Mirjam och Hervor. Debuten följdes upp med fyra titlar (Svartvintern, 2010,Spinnsidan, 2011, Stormsvala, 2013 och Solsvärta, 2014) och totalt har böckerna om Mirjam och Hervor sålt i 190 000 exemplar.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone