Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Disclaimer
Isbn: 978-91-8791-708-0
Förlag: Sekwa förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2015

E-bok

Disclaimer

Tänk dig att en bok mystiskt dyker upp på ditt nattduksbord. Tänk dig att du börjar läsa och inser att boken handlar om dig och din mörkaste hemlighet. Tänk dig att boken också berättar om den fruktansvärda hämnd som bokens författare har planerat för dig ...

En dag ligger en bok på Catherines nattduksbord. När hon börjar läsa inser hon med fasa att boken handlar om henne, och om en hemlighet hon dolt i 20 år. Bara en annan person visste om vad som hände den där sommardagen, men den personen är död sedan länge. Bokens författare har dessutom byggt vidare på historien och det mardrömslika slutet gör Catherine panikslagen. Samtidigt som Catherine inser att hennes enda hopp är att konfrontera sitt förflutna börjar hennes värld att falla samman.

"Disclaimer" är en djupgående och slingrande psykologisk thriller, berättad med en filmisk röst som håller läsaren i ett järngrepp ända till sista sidan. Boken blev en snackis långt innan den kom ut och sålde slut bara dagar efter att den släpptes i Storbritannien.

"Sensationellt bra psykologisk spänning ... exakt vad en bra thriller bör vara." LEE CHILD

"Disclaimer smyger sig på, stjäl din uppmärksamhet och håller dig fången – en hisnande historia som dröjer sig kvar långt efter det att du läst ut sista sidan. Den bästa thriller jag läst i år." ROSAMUND LUPTON

"En brilliant bok med ett fantastiskt läskigt upplägg. En av de bästa debutthrillers jag någonsin har läst." PAULA DAY

RENÉE KNIGHT jobbade som dokumentärfilmsregissör för BBC innan hon började sin karriär som skribent. Hon har skrivit TV- och filmmanus för bland annat BBC, Channel Four och Capital Films. "Disclaimer" är hennes mycket omtalade debut och såld till över 25 länder. Filmrättigheterna är redan sålda till Hollywood. Renée Knight bor i London med man och barn.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone