Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vägledd meditation: Rensa din karmiska ryggsäck - och bli fri!
Isbn: 978-91-9826-144-8
Förlag: Billablin
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2015
Uppläsare: Camilla Hosenfeld
Length: 26 minuter

Ljudbok

Vägledd meditation: Rensa din karmiska ryggsäck - och bli fri!

Denna meditation syftar till att du ska få möjlighet att släppa alla blockeringar och beteenden som stoppar dig från tidigare liv och från detta jordeliv. Du kommer att rensa dig från det du inte längre behöver i ditt liv, det som stoppar dig från att vara ditt sanna jag!

Du släpper det som du är redo att släppa just nu, senare kan det komma upp fler minnen och händelser som blockerar dig så att du inte kommer framåt, då är det dags för dig att tömma ryggsäcken igen. Så denna meditation kan du göra närhelst du känner dig stoppad och blockerad från att komma vidare i ditt liv.

Camilla vägleder dig på ett mycket tryggt och säkert sätt genom meditationen, hennes röst gör det lätt för dig att koppla av och komma in i ett annat medvetandetillstånd. Det tillstånd som du behöver befinna dig i för att nå dit du ska under meditationen – utan att du behöver göra något – det sköter sig helt självt!

Nu är vi på väg in i den nya tiden – en tid för människorna att leva med respekt för allt levande och leva tillsammans med allt – vi är alla en! Universum har nu sett till att vi har möjlighet att rensa våra gamla ryggsäckar på alla våra inlärda beteenden som länge har stoppat oss – det är nu dags för mänskligheten att släppa fram sina sanna jag!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone