Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dagbok efter döden
Isbn: 978-91-7517-844-8
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Religion
Tillgänglig sedan: november 2015

E-bok

Dagbok efter döden

Oförklariga fenomen, Död, Mirakel, Demon, Osynlig Ande, Själ och Varsel i dagbok av Aura Lovetann är sanningsenligt.

Verklighet efter döden: beskrivs från 3 olika tillfällen. Hon möter hatisk rasism i sjukhuset under svår fysisk sjukdom och även mycket vänlighet & kärleksfull omsorg. Hon använder magdans som medicin vid plågsam ryggskada och får vara med om många ofattbara händelser mitt i vardagen. I dagboken finns Profetian/varsel av «Katastrofen 11 september». Aura Lovetann fick varslet i hotellet vid Genève Sjön den andra september.
Dagboken är från dött barn, till ungdom, yrkesarbetande & ensam med barn, samt resor runt om i världen med överraskningar vid arbetet. I första delen av dagboken blir läsaren även bekant med tidigare traditioner i ett samhälle som är mitt i enorma förändringar. Aura Lovetann har haft annorlunda liv, hennes positiva och skojfriska personlighet märks speciellt i dagboken vid besvärligheter och i oförklarliga händelser.
Aura Lovetann har vistats i 50 länder, av världens idag 194 självständiga stater. Hon har arbetat vid annorlunda kulturer, levt mitt i olika religioner och mängder av skilda livsåskådningar. Aura Lovetann och hennes vackra målningar är kända och uppskattade via TV i Indien, Nepal och Kina.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone