Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Livet enligt Sophie Manie
Isbn: 978-91-7523-744-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2017
Uppläsare: Anja Lundqvist
Length: 12 timmar 1 minut

Ljudbok

Livet enligt Sophie Manie

Ett sprakande fyrverkeri av humor, feelgood och värme! Som vi väntat och letat efter någon som förtjänar epitetet "en svensk Bridget Jones" och visst har det funnits försök, men ingen som riktigt lyckats ... men nu kommer Sophie Manie in på scenen och gör en storartad entré!

När Linda Netsman debuterar gör hon det med besked. Med slagkraftig humor och hög igenkänningsfaktor låter hon oss följa huvudpersonen Sophie Manie på präktiga parmiddagar, dråpliga gynekologbesök, hopplösa gig och hippa releasefester. Samtidigt som hon får oss att fundera över livets stora gåtor. Med värme och en outtröttlig entusiasm springer Sophie genom livet för att få allt att klaffa. Hon låter sig aldrig nedslås av motgångar, brist på tid, pengar eller ibland även förstånd utan lever sina storslagna drömmar och planer som om de redan slagit in, även om de allt som oftast kraschlandar i vardagens bestyr. Vid sin sida har Sophie sin sambo. Han är allt hon inte är. Lugn, trygg och mjuk som en insutten brun manchestersoffa. Och vännerna Präktiga Rosie, tankspridda Dorty, karriäristen Frida och schlagerstjärnan Emelie. För att inte tala om Anne. Gudomliga, vilda, farliga Anne. Sophies bästa vän sedan skoltiden och numera en erkänd utrikeskorrespondent. Med mängder av dråpfulla vardagssituationer och sanslösa överraskningar samt en del handrullade chokladpraliner skapar Sophie Manie succé genom sitt sätt att tackla livet!

Sveriges bästa artister spelar hemma i trädgården hos författaren Linda Netsman. Världsstjärnor köper hennes möbler. Hon har arbetat som sångerska i tjugo år och är en sann entreprenör. Nu har hon skrivit årets roligaste roman. Efter tjugo år i musikbranschen i Stockholm har hon sedan några år flyttat hem till Hälsingland igen. Där bor hon med sin fru och parets två barn och det är därifrån hon nu tar hon nu steget in i litteraturens värld då hon romandebuterar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone