Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mjölk och honung
Isbn: 978-91-8868-114-0
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Lyrik
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

Mjölk och honung

Mjölk och honung är Instagram-fenomenet Rupi Kaurs debutbok, som snabbt har blivit en helt enorm internationell succé. En samling poesi- och prosatexter - illustrerade med Rupi Kaurs egna teckningar - som behandlar erfarenheter av våld, missbruk, kärlek, förlust och femininitet.
Mjölk och honung tar oss med på en resa in i livets bittraste ögonblick och finner sötma i dem - eftersom det finns sötma överallt om du bara är villig att se efter. Boken är uppdelad i fyra kapitel. Vart och ett av dem tjänar ett eget syfte, behandlar en egen smärta, läker en egen sorg i själ och hjärta.

RUPI KAUR [f. 1992] är poet, författare och konstnär - och har över 1,5 miljoner följare på sitt Instagram-konto! Formen för hennes uttryck varierar, men det behandlar alltid teman som kvinnlighet, kärlek, förlust, trauma och läkning. Ibland är det personliga berättelser och i andra fall är det erfarenheter hon möter genom sitt liv och sina resor. Mjölk och honung är hennes debutbok, som blivit en New York Times Bestseller och redan sålt i över 2 miljoner exemplar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone