Hoppa till innehållet
Omslagsbild för På andra sidan väggen
Isbn: 978-91-7749-003-6
Förlag: Modern Audio AB
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Mari Götesdotter
Length: 10 timmar 5 minuter

Ljudbok

På andra sidan väggen

Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.

SHARI LAPENA är en amerikansk kriminalförfattare på väg att göra succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen (The Couple Next Door). Rättigheterna har köpts av Transworld, förlaget bakom megasuccén Flickan på tåget av Paula Hawkins.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone