Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Socialgrupp noll
Isbn: 978-91-7829-076-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2018

E-bok

Socialgrupp noll

När en äldre kvinna utsatts för ett utstuderat överfallsrån av en grupp nordafrikanska ungdomar i centrala Göteborg leder det till ett stort massmediapådrag och regionpolischefen tillsätter extra resurser med fokus på gäng- och invandrarrelaterat våld.

Kriminalkommissarie Ingrid Bergman är tillbaka på jobbet efter en kortare tids föräldraledighet. Hon börjar med att på deltid se över kalla fall och väljer ett ärende som fick stor uppmärksamhet eftersom endast offrets huvud hittades. Det mer än tjugofem år gamla olösta mordet på en kvinnlig lågstadielärare utvecklas åt ett helt annat håll än vad hon har kunnat förutse.

Under en kartläggning i ett naturreservat norr om Göteborg påträffas en uttjänt brunn innehållande kroppar i olika stadier av förruttnelse. Identifieringen drar ut på tiden. Snart inser Ingrid att det finns en koppling till mordet hon utreder från början av nittiotalet och att mördaren förstått att de är honom på spåren.

"Socialgrupp Noll" är en bok som handlar egoism, maktmissbruk och gränslöshet. Det är den sjätte och fristående delen i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid utredningsenhetens sektion för grova brott i Göteborg.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone