Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sagor utan slut 1
Isbn: 978-91-7577-669-9
Förlag: Idus förlag
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Sagor utan slut 1

Snipp snapp slut, så var sagan INTE slut!

I din hand håller du nu en helt unik sagobok. Den innehåller nämligen 50 sagor utan slut. Berättelserna avbryts när det är som allra mest spännande. Mitt i en mening. Det betyder att du kan komma på ditt eget slut! Låt fantasin leka fritt i en ovanlig och häftig läsresa. Vilken saga blir din favorit?

Varje saga har en egen illustratör, så det blir en riktig berg- och dalbana för ögat också. De som tecknat sagorna är både unga och gamla. Den yngsta går i förskolan och den äldste har varit pensionär i många år redan. Vissa är från Sverige, medan andra bara bott här en kort tid. En del arbetar med att illustrera, medan andra knappt vet skillnaden mellan tusch och blyerts. Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att alla vill och vågar.

Boken består av olika världar, skapade av lika olika människor. För jag älskar mod, fantasi och mångfald. Kanske blir du sugen på att skriva eller teckna en egen saga. Jag hoppas det! Möt drakar, robotar, spöken, troll, älvor, superhjältar och mycket mer. Tänk dig en eldflicka med ett hjärta av is. Eller zombies som är rädda för selfies! För att inte tala om dinosaurien som fick nya tänder. Och vet du vad det häftigaste av allt är? Det som ändå är det viktigaste. Det fantasin är till för. Det som finns i både dig och mig. Håll i dig nu. När du läser den här boken, kanske du hittar ...


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone