Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fångad - Adele : Strand Hotell S1E9
Isbn: 978-91-7557-125-6
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Fångad - Adele : Strand Hotell S1E9

SÄSONGSAVSLUTNING. Adele har stämt möte med Emil, en träff som kan sluta precis hur som helst. Sedan deras heta möte några månader tidigare har så mycket hänt och frågan är vem som kontrollerar situationen den här gången? Samtidigt har Giselle och Chloé ett mycket hett möte och Fanny är tillbaka i sovrummet med Michael. Allt är upplagt för en mycket spännande och samtidigt kittlande final på den första säsongen av Sthlm by nite.

 

Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen?

 

Detta är novell nummer 9 i serien.

Nina Parker rör sig obehindrat i de miljöerna, lyssnar på samtalen och lägger pussel. Kanske är det hon som sitter vid nästa bord?

Bakom pseudonymen Nina Parker döljer sig en bästsäljande författare med internationella framgångar och en särskild förkärlek för det sociala spelet och allt det för med sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone