Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ombord på Titanic spelar orkestern
Isbn: 978-91-9848-525-7
Förlag: Grissla Media AB
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Ombord på Titanic spelar orkestern

När Titanic på sin jungfruresa kolliderade med ett isberg i det Julia Caesar iskalla vattnet utanför Newfoundland den 15 april 2012 sov de drygt 2 200 passagerarna gott i sina hytter. De kände sig trygga i övertygelsen om att skeppet var osänkbart.

Övertygade om Sveriges osänkbarhet lever delar av befolkningen i samma falska trygghet, även när viktiga samhällssektorer sviktar. Sveriges Titanicsyndrom är att kalla sig själv ”en humanitär stormakt” och sänka landet genom ansvarslös massinvandring från tredje världens mest dysfunktionella och våldsamma länder och kulturer. Sedan 1980 har 2,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd. Var tredje eller var fjärde invånare har utländsk bakgrund, beroende på hur man räknar. Om man vill förvandla ett land i grunden är förändrad demografi det mest effektiva verktyg man kan använda. Människor är nämligen inte – tvärtemot vad politikerna påstår – utbytbara mot varandra. Etnicitet och kultur formar oss olika.

Julia Caesar (pseudonym) är en välkänd journalist, författare och bloggare, uppskattad av sina läsare och avskydd av de politiskt korrekta. Hon gör också podcasts, alltid med en samhällskritisk udd. Boken är en samling politiska krönikor om den alltmer surrealistiska förändringen av Sverige.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone