Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våga föra din talan : Lär dig prata inför andra - och faktiskt gilla det
Isbn: 978-91-8874-350-3
Förlag: Polaris Fakta
Kategori:
Psykologi Media & kommunikation
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Våga föra din talan : Lär dig prata inför andra - och faktiskt gilla det

Känner du att det är så obehagligt att prata inför andra att du aktivt undviker situationer där det förväntas av dig? Eller att du behöver bli bättre på att prata med och inför andra, att uttrycka dina åsikter på ett tydligt sätt och väcka engagemang? Då är Våga föra din talan boken för dig!

Att tala med och inför andra är en förmåga vi alla behöver vi är helt enkelt beroende av att kommunicera för att må bra och fungera. I boken förklaras hur vi kan träna upp vår förmåga att hantera, prestera och faktiskt tycka om pressade talarsituationer. Teori och exempel varvas med fler än 40 praktiska och resultatinriktade övningar, så att du kan välja dem som passar just dig och din situation, oavsett om det är ett viktigt samtal på tu man hand eller en presentation för en stor grupp. Övningarna spänner över allt från röst- och andningsövningar till avslappning och hur du bäst använder ditt kroppsspråk. Det positiva är att förmågan att prata med och inför andra går att träna upp i Våga föra din talan lär du dig hur.

MIKAEL ANDERSSON har många års erfarenhet av att föreläsa om och utbilda i hur vi bättre förstår oss själva och andra, hur vi utvecklar vår kommunikation samt hur vi på bästa sätt hanterar och presterar under press.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone