Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En liten bok om en stor Gud
Isbn: 978-91-8916-966-1
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Religion
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

En liten bok om en stor Gud

Har du någon gång undrat över varför människor tror på Gud och vad nyttan med det ska vara, då är den här boken för dig. Tycker du att begreppet ”Gud” känns stelt, distanserat och förlegat? Läs vidare, för då är det här boken för dig. Vill du förstå mer av vad du skulle ha för nytta av att ta in Gud i ditt liv eller vill du bli coachad vidare i din befintliga gudstro?

Susanne Carlsson var ett år när hennes mamma försökte ta sitt liv första gången och tjugosex när hon lyckades. Hon var ungefär fem år när hon började prata med Gud.

I den här nakna och ärliga boken bjuds du in att följa författarens tankegångar och se hur Gud gör det möjligt att leva på toppen av sin förmåga. Du kommer att se hur Bibeln kan användas för att cykla klassiska bergspass som Col de Gablier, likaväl som att hantera en studentskiva.

Med författarens egna ord:
”Jag tror vi alla speglar Gud på samma sätt som prismorna i en kristallkrona återger ljuset, var och en på sitt unika sätt. Tillsammans ger de en bild av hela kristallkronan. Vem Gud är talar Bibeln om, men varje människa återspeglar Gud på sitt eget sätt och varje människas upplevelse av Gud ger en större förståelse av hans storhet. Jag vill ge dig min upplevelse av Gud. Jag vill ge dig min bild av hur det är att bära på skammen av att inte vara älskad av sin mamma. Hur jag nu, långt senare i mitt liv, börjar förstå vilka bucklor det skapade i min plåt. Jag hoppas att det ska förstora din bild av Gud, av livet och om du vill, vara till hjälp i din vandring med Gud som din andliga livskamrat.”

Susanne Carlsson började sitt samtal med Gud som femåring. Ämnena har varierat precis som livet, men den livsuppehållande dialogen har fortsatt. Hur samtalet låter kan du läsa i hennes bok.

Susanne bor i Stockholm och har två vuxna barn. Hon är en glad allroundmotionär som joggar, cyklar, simmar, rider och åker skidor.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone