Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet
Isbn: 978-91-3714-774-1
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2015

E-bok

Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet

Äntligen kommer effektivitetsgurun David Allens efterfrågade Få det gjort! i ny totalreviderad och nyöversatt utgåva. Boken som har blivit något av en bibel för företagsledare och privatpersoner världen över.

Så hinner du mer, når bättre resultat och får tid över. Genom att arbeta smartare och mer strukturerat mår du bättre och får samtidigt mer gjort. Att överblicka det som ska göras, att organisera och priorititera på rätt sätt, det går att tillämpa på alla områden i livet. Här lär du dig bland annat: Vad som behövs för att skapa att göra-listor som verkligen fungerar. Hur snabbtricket ”tvåminutersmetoden” frigör arbetstid och skapar sinnesro. Att en gång för alla få grepp om din mejlbox – på riktigt!

David Allens GTD-metod (Getting Things Done) är oslagbar när det gäller att uppnå effektivitet utan stress och vinner hela tiden nya angängare. I Sverige har boken sålt i över 80 000 exemplar. Den efterfrågade nyutgåvan är helt omgjord och anpassad till det digitala livet med smartphones och en ständigt uppkopplad tillvaro.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone