Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd
Isbn: 978-91-7523-841-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: maj 2017
Uppläsare: Mattias Linderoth
Length: 8 timmar 42 minuter

Ljudbok

Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd

Jan L Ohlsson trivs allra bäst när han dricker kaffe, äter wienerbröd och läser konstböcker i Galleriet i Linköping, utan att bli störd av nyfikna kunder. Men tre screentryck av påven Paul VI, signerade Andy Warhol, som antas vara falska kommer snart att ändra på det. Med hjälp av sitt extraordinära luktsinne, inser Jan L Ohlsson snart att de är äkta. Och ovärderliga. Han bestämmer sig för att skydda dem från omvärlden och vakta dem, till varje pris.

I New York befinner sig den som anser sig vara påvarnas rättmätiga ägare, Peter Prestel, som efter att ha sökt efter dem i hela sitt liv nu beger sig till Sverige för att få tillbaka dem.Dessutom är det inom kort dags för den kommande vernissagen. Och var har chefen nu blivit av?

Det mesta är nog ändå under kontroll, tycker Jan L Ohlsson, om inte det inte vore för vernissagen då förstås... Han inser motvilligt att han nog måste ta hjälp av sin minst sagt brokiga familj.

Lena Nordenjacks debutbok är en riktig feelgood-roman som bjuder på extra allt. Ett strålande roligt läsäventyr och en riktig bladvändare!

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone