Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Konstnärens ö
Isbn: 978-91-8832-140-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 4 timmar 24 minuter

Ljudbok

Konstnärens ö

Stella York och Jac sitter på ett plan som just ska landa på den vackra ön Mallorca som stiger upp ur havet likt en grönskimrande smaragd. Polischefen i Stockholm, Nick Ernekow, har kallat ner dem för ett nytt uppdrag. En ung student har hittats mördad i en av bergsbyn Valldemossas olivlundar. Den lokala polisen har bett om förstärkning och Nick ser ingen annan råd än att låta Stella York hjälpa honom eftersom han själv är tillsammans med hustrun Lina på husletarsemester längs Mallorcas turkosa vikar.

Vem kan hysa agg mot den ödmjuka och omtyckta studenten Cristóbal? Och kan flera studenter vara i fara? Mördaren verkar inte sky några medel för att lyckas i sin tanke. Men vad är motivet? Och vem kan man egentligen lita på?

Över Mallorca vilar fortfarande mörka minnen från tiden för Francisco Francos brutala styre över Spanien under 1900-talet. Men är det inte lite långsökt att tro att morden kan ha något med den sedan länge döde diktatorn att göra?

Efter succén med Smögenserien kommer nu deckarförfattaren Anna Ihrén med den nya internationella serien - Morden vid havet. Konstnärens ö, som är den andra delen i serien efter Prästinnans strand, är en spännande deckare fylld av vackra vyer, relationer och mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone