Jump to content
Cover for Ett hov av dimma och vrede (Ett hov av taggar och rosor, #2)
Isbn: 978-91-7781-461-0
Publisher: Modernista
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: November 2018

E-book

Ett hov av dimma och vrede (Ett hov av taggar och rosor, #2)

#1 New York Times Bestseller

Andra boken i Ett hov av taggar och rosor-serien

»Förtrollande fantasifullt & ett magnifikt världsbygge.« USA TODAY


Feyre har överlevt Amaranthas strävan att återvända till Vårhovet, men till ett högt pris. Trots att hon besitter högalvernas krafter är hennes hjärta fortfarande mänskligt, och hon kan inte släppa tanken på de fruktansvärda dåd hon utförde för att rädda Tamlins folk. Inte heller har hon glömt sin förhandling med Rhysand, Natthovets fruktade höglord. Samtidigt som Feyre navigerar genom ett nät av politik, passion och storslagen kraft, vaknar en ännu större ondska till liv en ondska som bara Feyre själv kan stoppa. Men bara om hon kan hålla sina gåvor i schack och om hon kan läka sin stukade själ. Bara om hon kan bestämma sig för hur hon vill forma sitt liv och framtiden för en värld som har klyvts mitt itu.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som slog igenom stort med sin Glastronen-serie och nu har sålt över 3 miljoner böcker världen över. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey s Anatomy. Ett hov av dimma & vrede är andra boken i hennes nya, lika hyllade fantasyserie. Sarah J. Maas bor i Pennsylvania tillsammans med make och hund.

»Sexig, romantisk uppföljare med en riktig cliffhanger. Perfekt för fans av mörk, suggestiv fantasy.« Kirkus Reviews

Om Glastronen-serien:

»Handlingen är absolut briljant, jag älskar den. Lönnmördare, palatsintriger, magi och romanser. Vad mer kan man begära?« Petras Bokblogg


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone