Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Av ren lust: Mopeden
Isbn: 978-87-2617-732-9
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Mats Söderlindh
Length: 15 minuter

Ljudbok

Av ren lust: Mopeden

'Carina som ju var den modigaste av oss, strök min svällande kanon utanpå byxorna, vilket gjorde den helt sprängfärdig och det stramade enormt. Helle såg intensivt på handens spel längs mitt inspärrade stånd. Det finns ingen orsak att komma med fler omsvep tänkte jag, nu får det bära eller brista. Så jag frågade rakt ut om de ville se den. De nickade båda ivrigt och jag drog av jeansen och kalsongerna i en enda rörelse.'



Jag var ung och hade bara legat med en tjej tidigare, så när Helle och Carina bjöd med mig till en mosters stuga utanför stan var jag inte sen med att tacka ja. Vi skrattade och blandade drinkar av rom. Det var hett ute och drycken svalkade där vi låg på vardagsrumsgolvet. Sommarkvällen osade av förväntan, snart visade det sig att tjejerna hade mycket planerat för mig. Det blev en helg jag aldrig skulle glömma.



Denna erotiska novell är del av novellsamlingen Av ren lust.

Veronica Must är en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner är lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen 'Av ren lust' på danska. Ekner har dessutom en lång karriär som undervisare bakom sig.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone