Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rent som guld
Isbn: 978-91-5072-835-4
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Rent som guld

EN RIKTIG NAGELBITARE AV TVÅ AV VÄRLDENS MEST POPULÄRA DECKARFÖRFATTARE

KARIN SLAUGHTER & LEE CHILD

Will Trent och Jack Reacher möts i ett fall de sent kommer att glömma.

Specialagent Will Trent jobbar under cover i mytomspunna Fort Knox, där USA:s guldreserv förvaras. Uppdraget: att lösa ett tjugotvå år gammalt mord. Den misstänkte: Jack Reacher.

Men ex-militärpolisen Jack Reacher har ett eget uppdrag i Fort Knox: att avslöja falskpel i den amerikanska militärens hjärta. Med Will Trent i hasorna är det en ännu större utmaning än innan. Snart kommer de en omskakande konspiration på spåren – en som ingen av dem ens hade kunnat föreställa sig. Nu måste Trent och Reacher samarbeta för att hitta de som ligger bakom allt. Och det är lättare sagt än gjort …

*** Karin Slaughter är en av världens mest populära och hyllade författare. Hennes nitton böcker har publicerats i etthundratjugo länder och sålts i över trettiofem miljoner exemplar. Hon skriver dels serier, Grant County och Will Trent, och dels helt fristående berättelser, som Edgar-nominerade De fördärvade och böckerna De vackraste, Den goda dottern och Bilder av henne, som genast klättrade upp på New York Times bestsellerlista. Slaughter är grundare till Save the Libraries – en ideell organisation som stödjer bibliotek och biblioteksprogram. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående böcker Bilder av henne, Den goda dottern och De fördärvade är under produktion för film och teve.

Lee Child är en av världens främsta thrillerförfattare. Han är född i Coventry, växte upp i Birmingham och bor numera i New York. Man brukar säga att en Jack Reacher-bok säljs någonstans i världen var nionde sekund. Hans böcker når konstant förstaplatsen på topplistor runt om i världen och har sålts i över hundra miljoner exemplar. Två oerhört populära filmer om Jack Reacher har gjorts hittills.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone