Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tango för trasiga
Isbn: 978-87-2642-329-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2020

E-bok

Tango för trasiga

Skrivandet är viktigt och samtal är nödvändigt. Lars Hesslind tar läsare med på en anekdotfylld resa som kanske är en diskussion med en vägg, kanske en direktsänd konferens eller kanske bara tankar tänkta på Café Trean i Göteborg. Kroppslig och psykisk ohälsa angrips med humor. "För att inte bli offer för omständigheten försöker jag staka ut livets slingrande stig i överblickbara intervaller." Lars Hesslind är varken akademiker, präst eller läkare, men han besitter en stor dos livskunskap, och hans bok utlovar garanterad livslust!

Författaren, folkbildaren och debattören Lars Hesslind (1935–2010) skrev ett trettiotal romaner, barnböcker och läroböcker. Han gjorde också manus för tv, radio och film, och engagerade sig för barn med läs- och språksvårigheter. Uppväxten i ett fattigt arbetarkvarter i Göteborg kom att prägla hans författarskap. År 1983 startade han Författarskolan i Marstrand där han var rektor fram till sin bortgång.

I sina kakelväggssamtal för Lars Hesslind en intressant diskussion om psykiskt välbefinnande och hjärnans inverkan på kropp och själ.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone