Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Löparen
Isbn: 978-87-2667-899-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Kristina Leon
Length: 10 timmar 50 minuter

Ljudbok

Löparen

Daniel har fått nog. Frustrerad med politikernas otydliga och undvikande tillvägagångssätt och svenska rättssystemets brister har han bestämt sig för att göra något. Något som verkligen påverkar. Han har noga utsett sitt första offer och är beredd på att göra det som krävs för att en gång för alla motarbeta förfallet i samhället ...

Kommissarien Lisa Engelbrekt har sett det mesta under sin tid som polis, mer än hon hade velat se. Efter åratal av att ha utrett fruktansvärda brottsplatser och gruvliga mord börjar hennes tro på samhället slutligen att vackla. I sin utredning av Daniels framfart inser hon dock snart att hennes och Daniels mål kanske inte är så olika trots allt. Men Lisa måste hitta Daniel - innan det är för sent.

Fredrik Ström är en svensk författare och mångsysslare och romanen "Löparen" (2020) är hans debutroman. Löpning är också en av Fredriks stora intressen, när han inte skriver eller umgås med sin familj springer han, och intresset för löpning har tagit honom genom lopp på hela 100 kilometer. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone