Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Döden på Lindsön
Isbn: 978-87-2656-861-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Döden på Lindsön

Livet är numera hektiskt för Juliana Johansson, EU:s enda fredsminister. Efter att ha överlevt ett mordförsök så är den stundande semestern vid barndomens sommarställe i Kårtorp ett efterlängtat avbrott i stressen. Där ska de njuta av varandra - hon och hennes älskade Veronica. Inget ska få komma i vägen.

Bara någon dag efter ankomsten till Kårtorp blir Juliana påmind om det olösta mord som skakade samhället på 50-talet. Man misstänkte alltid att det var riksdagsmannen Anderberg som mördat sin unga älskarinna, men inget kunde någonsin bevisas. Juliana och Veronica kan inte hålla sig - de måste nysta vidare i historien. Men knappt har de påbörjat sina efterforskningar förrän deras vän försvinner spårlöst och det börjar dyka upp hotfulla brev, adresserade till Juliana. Någon i bygden vill verkligen att hon ska åka därifrån - men vem? Och har personen rätt i att hennes egen familj hyser hemligheter kring mordet på Lindsön?

'Döden på Lindsön' är den fristående fortsättningen på 'Fredsdrottningen'.

Klas Corbelius är en svensk författare bosatt i Norrköping. Han är en flitig skribent inom olika forum, och har vid flera tillfällen medverkat i olika typer av antologier. Hans debutroman 'Fredsdrottningen' utkom år 2017.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone