Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De svarta glasögonen
Isbn: 978-91-7949-310-3
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Lättläst
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Måns Westling
Length: 17 minuter

Ljudbok

De svarta glasögonen

Yosef provar glasögon i en butik. Han testar ett par svarta bågar. En tjej kommer fram och säger att han är snygg i svart. De pratar en stund. Hon är söt, tänker Yosef. Hon jobbar nog här. Nästa dag går han tillbaka. Han vill träffa henne igen. Men nu är tjejen försvunnen. Hur ska Yosef hitta henne?

Ännu en mysig och romantisk berättelse signerad Maria Frensborg. Nu är det en glasögonbutik som är platsen för ett oväntat möte mitt i vardagen. Ett möte mellan Yosef som provar glasögon och en ung kvinna som oväntat ger honom komplimanger. En härlig feelgoodpärla, bland bågar och glas. Maria Frensborg skriver lättsamt och med en humoristisk ton. Hennes vardagsnära berättelser är träffsäkra och innehåller alltid en underfundig twist. Frensborg kan konsten att skriva lätt och medryckande och hennes böcker är uppskattade av väldigt många läsare.

Om Maria Frensborgs bok Den blå kappan: "Den blå kappan är en bok från Vilja förlag, som håller fanan högt när det gäller publiceringen av lättlästa böcker. /.../ Människorna är överlag ömsint beskrivna och som vanligt finns en skicklighet hos den erfarna författaren i att formulera ett lättläst språk.” (Inger Ulfstedt-Fjellsson, BTJ)

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone