Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nio liv
Isbn: 978-91-5076-667-7
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Nio liv

En tidig aprilmorgon sprids en film på Youtube. Den visar en ung man med en sprängladdning fastsatt om kroppen. Polisen förstår att ett fruktansvärt öde väntar honom. De lyckas identifiera platsen i Norrköping men hinner inte fram förrän bomben exploderar. Det är den fjärde medlemmen i det kriminella nätverket Komados som har mördats på kort tid. Men rör det sig om samma gärningsperson?

Kriminalinspektör Mia Bolander får hjälp av den nye utredaren Patrik Wiking att lösa fallen. Problemet är att ingen vill prata med dem. Ingen har hört något. Ingen har sett något.

När Jana Berzelius dras in i utredningen inser hon att fallet har en direkt koppling till henne själv. Som åklagare är det hennes uppgift att ta reda på sanningen. Nu får hon oväntad hjälp att dölja den.

Nio liv är den sjätte delen i serien om Jana Berzelius. En högaktuell berättelse om gängkriminalitet och om de krafter som tar över när det finns något att skydda till varje pris. Emelie Schepp har utsetts till Årets Deckarförfattare tre år i rad och Broder Jakob, den femte boken i serien, utsågs till Årets deckare och Årets bästa ljudbok i kategorin spänning 2020.

***
Emelie Schepp är en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Hennes sex böcker om Jana Berzelius har sålt i över två miljoner exemplar samt blivit bästsäljare och läsarfavoriter i flera länder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone