Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tjärlek i Gryts skärgård
Isbn: 978-91-8937-361-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Helena Zetterman
Length: 7 timmar 16 minuter

Ljudbok

Tjärlek i Gryts skärgård

Missa inte den tredje fristående delen i Mimmi Malmströms härliga feelgoodserie om de fantastiska väninnorna Aina och Lotta.

“Charmigt äldre hus på ö i Gryts vackra skärgård utarrenderas”. Lotta och Aina dricker morgonkaffet när Lotta ser annonsen. De har varit arbetslösa länge och har börjat känna sig lite vilse över vad de ska göra, men annonsen ger dem ett mål. Varför skulle inte två medelålders kvinnor kunna skapa sig ett liv ute i den saltstänkta miljön?

Farbröder i Helly Hansen, påhittiga entreprenörer, sommargäster och människor med drömmar om ett andra liv tar sig in i Lottas och Ainas nya tillvaro. De bestämmer sig för att starta ett Bed & Breakfast men det visar sig inte vara så lätt att få det att gå runt. Kommer de hitta lyckan i sitt nya hem?

Häng med Lotta och Aina, två medelålders kvinnor med stora drömmar. Dela deras äventyr och tankar om livet, åldrandet och om att vara någon. “Tjärlek i Gryts skärgård” är en fristående fortsättning på "Ett paket knäckebröd i Oskarshamn" och “Cirkus i Valdemarsvik”.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone