Jump to content
Cover for Mat, sex & kärlek : en annorlunda kokbok för en lyckad dejt
Isbn: 978-91-8919-954-5
Publisher: Kunskapshuset Förlag
Category:
Cooking, food and drink
Accessible since: March 2022

E-book

Mat, sex & kärlek : en annorlunda kokbok för en lyckad dejt

Vägen till ett hjärta går via magen. Och visst är det attraktivt när man i första dejt- och förälskelsestadiet vill uppvakta, överraska och överösa varandra med kärlek och uppskattning? Man tar till alla knep för att imponera, locka och förföra den där spännande människan som får hjärtat att hoppa till lite extra. Den som får dig att le, fnissa och skratta högt. Den där riktigt speciella personen som får din själ att jubla och dina celler att dansa.

I den här boken får du veta hur du kan kombinera framgångsfaktorerna god mat, kärlek, närhet, sex och humor genom tips på roliga och spännande dejter. Vad sägs till exempel om Skumbadsdejten, Blinddejten och Fjälldejten?

Här hittar du enkla recept på några väl beprövade favoriter som passar utmärkt beroende på vilket dejttema du väljer. Troligen kommer flera av menyerna få er att riva av kläderna och kasta er över varandra. Och då är i alla fall vi väldigt nöjda.Mat, sex & kärlekär dessutom den perfekta presenten. Till dig själv, men också till de nykära, till dem som ännu inte träffat den rätte, eller till dem som bara vill pigga upp sitt förhållande med uppvaktning och lyckade dejter. Allt för att bygga en lång relation fylld med skratt, kärlek, omtanke och härligt sex förstås.


Carin Adlén föddes 1961 och växte upp i Arjeplog. Hon bor i Strängnäs och arbetar som grafisk formgivare och kommunikatör. Hon har blivit nominerad till Svenska designpriset tre gånger.

Magnus Svensson föddes 1961 i Stockholm och bor idag i Täby. Han jobbar som fotograf i det egna företaget Smajl Studio.  EPUB3: Fixed format


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone