Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En enkel till Indien
Isbn: 978-91-7799-439-8
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

En enkel till Indien

"En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes.” Félice Jankell

Modejournalisten Ella Franks vildaste dröm blir till verklighet när hon tackar ja till tjänsten som chefredaktör för världens största modemagasin, som ska lanseras i Skandinavien. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktig med vad hon önskade sig. Erbjudandet som verkar för bra för att vara sant, med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel, visar sig snart vara just det. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.

En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som först kan uppstå när man saktar ner och skapar rum för den.

CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag är hon chef för innehåll och PR på klädkedjan Indiska. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. Nu är hon aktuell med sin debutroman, En enkel till Indien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone