Jump to content
Cover for Tiana - Den stulna juvelen
Isbn: 978-87-2675-798-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: April 2022
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 53 minutes

Audiobook

Tiana - Den stulna juvelen

När Tiana får en oväntad inbjudning till Mama Odie förstår hon att någonting måste vara fel. Men situationen är till och med värre än vad hon någonsin skulle ha kunnat föreställa sig. En magisk juvel har stulits från Louisianas träskmarker och Mama Odie behöver Tianas hjälp för att få tillbaka den. Med lite hjälp från sina vänner ger sig Tiana av för att hitta juvelen och återlämna den innan någonting hemskt inträffar.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone