Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vad än som kommer
Isbn: 978-87-2842-900-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 3 timmar 44 minuter

Ljudbok

Vad än som kommer

Varken Elenas eller Matteos liv har blivit som de tänkt sig. Efter att ha hoppat av sin utbildning bor Elena numera i sina föräldrars gäststuga och jobbar i en matbutik. Samtidigt har Matteo hamnat på fel sida om lagen och vill inget hellre än att ta sig ur gängkriminaliteten, men känner stor lojalitet mot sin valda familj, The Pack.

Dessutom har Elenas barndomsvän Olof precis flyttat till Vinterdal för att jobba som polis under hennes pappa som är polischef. Läget är särskilt oroligt just nu på grund av en brottsvåg kopplat till ett kriminellt gäng som härjar i området...

När Vinterdal firar trehundraårsjubileum med maskerad åker både Elena och Matteo dit i helt olika syften och råkar mötas i ett avskilt rum. Där delar de ett förtrollande ögonblick – och helt plötsligt har allt förändrats.



Hanna Christenson är en svensk översättare och författare som skriver böcker med målet att få sina läsare att le. Hennes verk uppskattas av både äldre och yngre läsare.

Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar" är inspirerad av klassiska berättelser, som läsaren får möta i moderna versioner. "Vad än som kommer" är den tredje delen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone