Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Oäktingen
Isbn: 978-91-8000-403-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Viktoria Flodström
Length: 6 timmar 46 minuter

Ljudbok

Oäktingen

När Sofia och Pekka tvingas lämna sin lägenhet i London väcks drömmen om att återvända hem till Finland. Och när de hittar det perfekta huset, i det lilla Österbottniska samhället Tulisaari, bestämmer de sig för att köpa det.

Pekka är ofta bortrest i jobbet och Sofia, som är gravid, tvingas tillbringa mycket tid på egen hand. Märkliga saker börjar ske i det stora huset och situationen blir alltmer orolig. Sofia bestämmer sig för att ta reda på mer om husets historia och får då veta att där inträffat en fruktansvärd tragedi för mer än 100 år sedan. Men hon är inte beredd på vilka starka krafter hon har att göra med. Plötsligt har hela tillvaron vänts upp och ner, och hotet mot hennes ofödda barn bara växer.

”Oäktingen” är den andra, fristående delen i Sara Önnebos trilogi ”Morden i Tulisaari”, som utspelar sig i ett litet finskt samhälle. En plats där det förflutna på olika sätt inverkar på nutiden.

Sara Önnebo bor i Skåne med sambo och två barn. Hon har tidigare levt och arbetat utomlands i cirka 15 år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Hon har en PhD i molekylärbiologi och privat är hon mest intresserad av språk, att skriva, läsa samt lära sig om andra länder och kulturer.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone