Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En sista utväg
Isbn: 978-91-8935-916-1
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

En sista utväg

Claire Cook har ett perfekt liv. Hon har gift in sig i en politisk dynasti och bor i ett hus på Manhattan med tio anställda. Hennes omgivning är elegant, hennes dagar perfekt koreograferade och hennes framtid gynnsam. Men bakom stängda dörrar är ingenting riktigt som det verkar. Den perfekta maken har ett eldigt temperament och han använder sin personal för att spåra varje steg Claire tar.

Vad han inte vet är att Claire i flera månader har planerat sitt eget försvinnande. Hon tar sig till flygplatsen, redo att fly från allt. Men av en tillfällighet träffar hon en kvinna i flygplatsbaren vars omständigheter verkar lika svåra. Tillsammans fattar de ett beslut i sista minuten.

De två kvinnorna byter biljetter, Claire tar Evas flyg till Oakland och Eva reser till Puerto Rico som Claire. De tror att bytet kommer att ge dem båda det försprång de behöver för att börja om någonstans långt borta. Men när flyget till Puerto Rico kraschar inser Claire att det inte längre handlar om ett försprång utan ett helt nytt liv. Avskuren, utan alternativ, med nyheten om hennes död på väg att explodera i media, antar Claire Evas identitet, och tillsammans med den kommer hemligheterna som Eva kämpade så hårt för att hålla gömda.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone