Jump to content
Cover for Här är alla andra
Isbn: 978-91-2716-761-2
Publisher: Natur & Kultur
Category:
3-6 years Children's books with pictures
Accessible since: August 2022

E-book

Här är alla andra

Såväl barn som vuxna kan känna igen sig och ägna en stund åt varje uppslag

Gunnar Åberg, BTJ

I den här boken får vi möta många människor. De som har ett syskon och de som har något annat. De som leker och vill vara med – och de som inte vill vara med. De som är utklädda och de som känner sig utklädda.

Här är alla andra är en bok för alla som tillhör en grupp – och för de som står bredvid. För de tillhör ju också en grupp! Tur att det finns så många och att man inte behöver välja en. Och att man kan byta, kanske bilda ett helt eget gäng? För vem vill inte höra till på något sätt?

En humoristisk kollektivbok av den debuterande författaren Mimi Åkesson och den prisbelönta illustratören Linda Bondestam. Upptäck återkommande figurer i vimlet, pussla ihop egna historier, fundera på vilka grupper du tillhör, skulle vilja tillhöra eller inte vill tillhöra!

En färgstark storformatsbok för hela familjen att samlas kring, prata utifrån och återkomma till.

Mimi Åkeson har bland annat gått Skrivarlinjen på Stockholms folkhögskola och varit verksam som redaktör. Tidigare har hon medverkat i tidskrifter och antologier som20-tal,Ordkonst ochBlå blixt(Brombergs).Här är alla andra är Mimis bilderboksdebut.

Linda Bondestam är en finlandssvensk barnboksmakare som har studerat illustration i London och inspireras av storstadsmyller. Hon har ritat ett 30-tal bilderböcker och tilldelades Nordiska rådets pris för barn och ungdomslitteratur 2017 för bokenDjur som ingen sett utomvi tillsammans med Ulf Stark.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone