Jump to content
Cover for Systrarna Perssons högtider & vardagsfest
Isbn: 978-91-7795-198-8
Publisher: Polaris Fakta
Category:
Cooking, food and drink House & Home
Accessible since: November 2022

E-book

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

»En underbar bok för den som vill äta nyttigt, gott och festligt.« Bibliotekstjänst

Låt oss fira tillsammans!

Efter framgången med Systrarna Perssons skafferi är nu Malin och Linda Persson tillbaka med en personlig och vacker bok om det som håller oss samman: samvaron med nära och kära kring det dukade bordet. Om det så är högtidsbord med yviga dikesbuketter och dignande fat eller vardagsmåltider som snabbt och lätt förvandlas till fest. Det är där vi möts och hämtar kraft och styrka tillsammans, det är där livets viktigheter händer.

För Malin och Linda är årets alla högtider som lysande fyrar som guidar och lyser upp längs livets väg. De längtar, dekorerar och experimenterar tillsammans. Med säsongens råvaror bakas och lagas utsökt goda gröna rätter. Och där emellan blir även många av vardagens måltider ett tillfälle att spontanfira och förgylla tillvaron. Malin och Linda får ofta frågan hur de gör för att få till sina vackert sprakande festmåltider. I boken Systrarna Perssons högtider & vardagsfest får du svaren. Åtta favorithögtider med systrarnas bästa vegetariska och växtbaserade recept, tips och inspiration för att skapa en magisk stämning och vacker miljö. Allt det där som gör livet till en fest.

Linda Persson är matkreatör och kock. Efter att under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö, ägnar hon sig idag åt att inspirera och utbilda människor i grön mat och en hälsosam, hållbar livsstil.

Malin Persson är kreativ influencer, inredningsstylist och programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Allt hon gör grundar sig i filosofin att en hållbar livsstil är en vacker livsstil.EPUB3: Fixed format


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone