Jump to content
Cover for Bikini
Isbn: 978-87-2855-311-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: December 2022

E-book

Bikini

Fotomodellen Kim McDaniels befinner sig på ett av Hawaiis mest glamourösa hotell för en fotografering, när hon försvinner spårlöst. Bara timmar efter hennes försvinnande mottar hennes föräldrar ett skrämmande telefonsamtal som gör att de tar första möjliga flyg till Maui.

Den före detta polisen Ben Hawkins arbetar som reporter för L.A. Times och får uppdraget att rapportera om fallet. Ben upptäcker snart att den lokala polisen varken har resurserna eller kunskapen för att lösa fallet, och bestämmer sig för att börja utreda försvinnandet på egen hand. Han blir snabbt engagerad, och gör allt i sin makt för att försöka rädda Kim. Finns det en chans att finna henne vid liv?

"Bikini" är en pulshöjande deckare som utspelar sig i sommarparadiset Hawaii.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans förmåga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener och han känd för att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone