Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den annorlunda sommaren
Isbn: 978-91-8916-994-4
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Romaner Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Den annorlunda sommaren

I Den annorlunda sommaren får vi följa en familj under sekelskiftet, i medgång och i motgång. Här finns både spännande äventyr med stor dramatik men också soliga och mysiga sommarlovsdagar. Bokens budskap handlar om hur tron ger kraft mitt i vardagen när det inte blir som man tänkt sig. Människorna i Lillängsbyn får brottas med frågor om ovänskap och förlåtelse. Kan murar av hat och oförståelse rämna? Temat om förlåtelse kontra ovänskap är tidlösa ämnen för barn så väl som för vuxna, och skapar grund för många samtal.

Denna bok är kronologiskt sett den första delen i bokserien om barnen i Lillängsbyn. Böckerna går bra att läsa fristående. Läs även gärna fortsättningsböckerna: Julen vi aldrig glömde och Oviss vår.

Kristina Wikström har tidigare kommit ut med boken Julen vi aldrig glömde som kronologiskt sett är del två i bokserien om barnen i Lillängsbyn. Hon har även skrivit boken Hjärtats lovsång som handlar om bön och tillbedjan. Även i de skönlitterära böckerna lyser hennes kärlek till Jesus igenom. Kristina är bildlärare till yrket och det är även Kristina som illustrerat bilderna i svart tusch inne i boken.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone