Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det gömda templet
Isbn: 978-91-8974-988-7
Förlag: Bookea
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Det gömda templet

Efter att byn Léi lóng i det magiska riket Atria invaderats av en mäktig kejsare tvingas den åttaårige pojken Kashi och hans syskon ut på en farofylld och äventyrlig resa för att rädda sin familj och sitt hem från förtrycket.

När det yngsta syskonet KaiPo kidnappas av en mystisk orden av magiker i syfte att skapa en ny världsordning måste Kashi, hans syskon och den mästerlige jägaren Tao Fang dessutom riskera allt för att rädda KaiPo - och där igenom hela Atria. På vägen möter de en tjuv, ett gäng pirater, en underlig stamchef och sagoväsen de trodde var myter.

I vår egen värld, år 1911, färdas två syskon mot New York på en lyxig Atlantångare tillsammans med sina förmögna föräldrar. Deras butler börjar läsa en mystisk sagobok som berättar just historien om Kashi och hans syskon. En kväll, när tvillingarna undersöker boken, kastas de in i sagan med en uppmaning: leta reda på Sid.

Det gömda templet är en berättelse om syskonrelationer och inre styrka samt vikten av att samarbeta och vara öppensinnad.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone