Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Försätta berg
Isbn: 978-87-2859-182-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Försätta berg

Detta är den sjunde boken om Robert Stark – den unge, vackre pojke som i slutet av 1800-talet blev rallare och kvinnornas gunstling på grund av att han var så olik andra män.

Försätta berg är något som Robert tvingats göra i mer än ett avseende. Han har blivit en rik karl på en betydande post tack vare sin nye advokat Joakim Strunke, en man som går över lik för att skaffa makt och inflytande. Men Robert är inte lycklig, trots att han nyss gift sig med Ebba Nordenfalk. Hon finner honom enkel och simpel när hon nu återkommit till sina invanda omgivningar. Men hon har en vacker syster som finner den nye svågern mycket intressant.

Robert skickas som sakkunnig till ett misskött järnvägsbygge samtidigt som en av hans gamla rallarbekanta döms till döden för ett mord. Robert vill avstyra vännens avrättning, men han har starka krafter emot sig. Mycket starka krafter ...




Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone