Jump to content
Cover for Onda anslag
Isbn: 978-87-2859-177-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: March 2023

E-book

Onda anslag

Robert Stark har fått ett svårt uppdrag. Han skall tillsammans med Odd Syversen och Mari Rus spionera på en rysk general som vill bryta Finland ur Ryssland och själv bli finsk härskare. För att få råd med sitt krig försöker han komma över guldet från de svenska provbrytningarna i Norrland.

Robert har försökt protestera, för han vet att ett sådant uppdrag betyder att han måste döda. Det vill han inte, men man ger honom inget val.
Han kommer till en märklig by inne bland fjällen och finner snart att den ryske generalen har mäktiga vänner. Med hjälp av en prostituerad kvinna lyckas han komma en väldig konspiration på spåren. Han blir farlig för dem – och måste dö.

Än en gång finner han också kärleken. Men skall den hettan släckas i det isiga, stormpiskade landskapet där det i övrigt mest bara finns hat och girighet.

Detta är sista boken i serien om Robert Stark – den unge, vackre pojke som i slutet av 1800-talet blev rallare och en kvinnornas gunstling för att han var så olik andra män.
Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone