Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dit antiloper kommer för att dricka
Isbn: 978-91-8973-670-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Charlotta Åkerblom
Length: 6 timmar 57 minuter

Ljudbok

Dit antiloper kommer för att dricka

Kirsten lämnar sitt gamla liv bakom sig och reser till Bali för att bearbeta en hastig och oväntad sorg. När hon landar i paradiset möter hon den mystiske och tilldragande Max, en man som bär på mörka stråk inom sig. De inleder en affär.

Efter en fruktansvärd händelse där Kirsten tvingas ta till våld för att överleva, hjälper Max henne ur knipan - på villkoret att hon börjar jobba i hans verksamhet. Hon accepterar men priset blir skyhögt. Ett litet misstag kan kosta henne livet.

"Dit antiloper kommer för att dricka" ifrågasätter moral och identitet. Vem är offer och vem är förövare? Vad är en människa beredd att göra för att rädda sig själv?

Peo Bengtsson har skrivit ett antal romaner sedan tidigare: Mannen utan ryggrad, Kärleken passerade här en gång, Så länge du är min syster, Vara Frank, Min bästa väns fru och Vindstilla dagar på öde platser.

Valle Wigers romandebuterade 2013 med uppväxtskildringen God natt, oktober. Han skriver regelbundet kulturjournalistik, har publicerat flertalet noveller och är författare till en guidebok om Berlin som kommit ut i tre upplagor. Därtill är han verksam som skönlitterär översättare från tyska.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone