Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Familjen
Isbn: 978-91-8976-890-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Veronica Kurba
Length: 7 timmar 28 minuter

Ljudbok

Familjen

Redan då Karin vaknar har hon en olustkänsla i kroppen. Någonting kommer att hända, hon vet bara inte vad. Jocke och Tobias har en fnurra på tråden i sitt förhållande vilket gör att Tobias inte alls känner att något är på väg att hända.

Jocke och Felix ska lägga tak och på grund av att Jocke är irriterad, på allt och alla, sker det oundvikliga. Felix faller. Karin och Ewa får tillbringa all sin tid på sjukhuset medan Felix vandrar mellan liv och död. Det är en tuff tid för hela familjen. Stina väntar barn och det är inte lätt utan Felix. Jocke tampas med sitt dåliga samvete och Tobias tappar sin tro på det mesta. Ewa och Karin, vana att leka detektiver, finner sysselsättning i de långa dagarna på sjukhuset genom att undersöka saker som kanske inte behöver undersökas.

Men kommer de få några svar över huvud taget? Hur ska de kunna lösa alla problem som hopar sig över dem? Kommer Felix överleva? Kommer Stina få ta hand om deras barn själv? Hur var det med prästen Oswald Käck egentligen? Vad ska Tobias hitta på för att få sin tro tillbaka?

Följ med på Familjens spännande resa, den här gången på liv och död. Familjen är den femte delen i den spännande romanserien om Karin och prästgården.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone