Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fjärilar i magen
Isbn: 978-87-2856-711-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Ella Schartner
Length: 8 timmar 2 minuter

Ljudbok

Fjärilar i magen

På Restaurang Sjöallén i Kungsbacka finns det alltid saker att göra. Menyerna måste planeras, inköpen beställas och gästerna ska känna sig välkomna. Oskar har tagit över restaurangen som hans föräldrar startat och nu kretsar hela hans liv runt Sjöallén. Stressen inom honom gör sig mer och mer påmind. Men vem har tid att sakta ner?

Kimberly har däremot lätt för att koppla av. Sedan några månader tillbaka arbetar hon extra på en förskola och älskar det. Samtidigt planerar hon inför sin nästa utlandsresa. Under en middagsbjudning hos en vän möter hon Oskars lillasyster Stella, som också arbetar på Sjöallén. Tillsammans får de en idé. De ska börja ha kulturkvällar med poesiuppläsningar på restaurangen. Oskar blir inte direkt eld och lågor över förslaget och Kimberly gör sitt bästa för att inte dras med i hans tankesätt.

När stressen till slut blir för mycket för Oskar behöver han motvilligt ta emot Kimberlys råd. Fast hur ska hon, som tar dagen som den kommer, kunna se till att han får ordning på sitt liv?

'Fjärilar i magen' är en värmande feelgoodroman och den fristående uppföljaren till 'Balsam för själen'.



Ida Fryklund är en svensk författare som är uppvuxen på västkusten. Hon har länge arbetat som marknadsförare men har haft författardrömmar sedan barndomen, och 'Fjärilar i magen' är hennes fjärde roman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone