Jump to content
Cover for Sekten
Isbn: 978-87-2829-894-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: August 2023
Narrator: Fredde Granberg
Length: 11 hours 24 minutes

Audiobook

Sekten

Den rika företagsledaren Ferdinand Mesmers son, tillika grundaren av den ökända sekten ”Guds utvalda”, är spårlöst försvunnen. Ferdinand anlitar privatdetektiv Ravn för att hitta sonen Jakob, vilket till en början verkar vara ett enkelt fall att lösa.

Det visar sig dock att det är mycket mer som står på spel. Ravn hittar Jakob och hans lärjungar på en ensligt belägen gård. En plats som är närmare helvetet än det paradis som Jakob har föreställt sig för sin församling. Ravns undersökning för honom djupt in bakom sektens murar, och sakta avslöjas en fruktansvärd hemlighet i Jakobs och Ferdinand Mesmers förflutna. En hemlighet som får katastrofala konsekvenser.

”Sekten” är den tredje boken i den hyllade serien om privatdetektiv Ravn.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone