Jump to content
Cover for En 2:a chans
Isbn: 978-87-2855-305-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2023

E-book

En 2:a chans

'En 2:a chans' är andra delen i James Pattersons bästsäljande deckarserie om kvinnorna som löser fall i San Fransisco tillsammans. En pulshöjande bok som är omöjlig att lägga ifrån sig!

En elvaårig flicka blir mördad utanför en kyrka i San Francisco, och vid hennes kropp finns en symbol från den grekiska mytologin. Polisinspektör Lindsay Boxer och hennes vänninor, tillika utredarkollegor, tar sig an fallet direkt. Några veckor tidigare hittades en kvinna död i sin källare, och när det visar sig att samma mytologiska symbol fanns i närheten av kroppen förstår Lindsay och de andra att de har att göra med en otäck seriemördare.

I takt med att de kommer närmre gärningsmannen, och upptäcker att spåren leder dem in bland San Franciscos poliser, blir kvinnorna själva måltavla för mördaren. De måste agera fort, innan någon av dem blir hans nästa offer.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener, och hans förmåga att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone