Jump to content
Cover for Yasmin
Isbn: 978-91-7719-199-5
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: November 2023
Narrator: Ella Schartner
Length: 9 hours 31 minutes

Audiobook

Yasmin

Lady Yasmin Régnier har ett rykte som föregår henne, bär vågade klänningar och flörtar hejdlöst med alla societetens män. Giles Renwick däremot är seriös, plikttrogen och har aldrig gjort sig till för en kvinna. Men när de två dansar aftonens första dans med varandra händer något mellan dem. Den lekfulla tillvaron övergår plötsligt i något helt annat – något mycket allvarligare och inte helt lämpligt.

Giles kan trots vad han har föresatt sig inte hålla sig borta från lady Yasmin. Men vad är det egentligen han dras till? Hon är otänkbar som både hustru och älskarinna. Och de kan absolut inte vara vänner eftersom de häftigt ogillar varandra! Så vad i himlens namn är det som får honom att be om hennes hand? Och vad ska han ta sig till om hon tackar ja?

***
Eloisa James är författaren som inte bara skriver kärleksromaner utan också undervisar om Shakespeare på Fordham University. Förutom Shakespeare älskar hon sin italienske riddare till man (sin cavaliere, som det heter på italienska), sina vänner – och icke att förglömma alla underbara läsare! Eloisas romaner har getts ut i 30 länder och sålts i över sju miljoner exemplar världen över.

***
”Romantik blir inte mycket bättre än så här.” People

”Eloisa James är extraordinär.” Lisa Kleypas, författare

”Smarta hjältinnor, sensuella hjältar, kvicka repliker och en förkärlek för utsökt romantik har gjort James till en favorit bland fansen. ... läsarna kommer att vara fast från början till slut.” RT Book Reviews

”Charmig, romantisk och oväntat rolig.” Kirkus Reviews


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone