Jump to content
Cover for Hopplös
Isbn: 978-91-8094-071-9
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: February 2024

E-book

Hopplös

Första boken i ny serie av världens just nu bäst säljande författare

»Jag blir sönderknackad i bitar av sorg och jag blir med precision lagad igen av kärlek. En fullpoängare!« Betyg: 5 av 5 - Trettiosidor

»Hopplös är en fantastisk bok.« Bookish.se

»Ett fyrverkeri av känslor.« Boknjutaren

Sky Davis går sista året på high school när hon träffar Dean Holder. Redan från deras första möte både skrämmer och fängslar han henne. Det är något med Holder som lockar fram minnen från hennes smärtsamma förflutna.
Sky är fast besluten att hålla sig undan, men Holders envishet och gåtfulla leende bryter ner hennes försvar och bandet mellan dem stärks. Men det visar sig snart att den mystiske Holder bär på egna hemligheter, och när dessa avslöjas ska de förändra Sky för all framtid.
Bara genom att konfrontera sina känslomässiga sår kan Sky och Holder hoppas läka dem - och till sist hitta ett sätt att leva och älska.
I översättning av Ida Ingman.

COLLEEN HOOVER är en av USA:s mest framgångsrika författare med över 20 miljoner sålda böcker världen över. Hopplös är den femte boken av Colleen Hoover som kommer ut på Modernista, efter Minnen av honom, Ångrar digVerity och Glashjärtan.

»Hopplös av Colleen Hoover är en bok som kommer få dig att känna ALLA känslor, så se till att du har näsdukar nära till hands!« Just Another Chapter

»En underhållande och spännande bok som lästes från pärm till pärm.« Mias bok

»Hoover gör mig aldrig besviken.« Betyg: 5 av 5 - En bok till kaffekoppenLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone