Jump to content
Cover for Då jorden andades
Isbn: 978-87-2716-476-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: February 2024
Narrator: Mari Götesdotter
Length: 11 hours 14 minutes

Audiobook

Då jorden andades

Året är 1668 och som så många gånger förr söker Anne skydd från sin våldsamma make, Juha. Äktenskapet har förvandlats till en mardröm, och Anne känner på sig att det bara är en tidsfråga innan hon och deras tvååriga son far riktigt illa.

Vi får följa Anne från uppväxten i Åbo, där hennes liv tar en vändning när hon som sjuttonåring blir bortgift med sin mors kusin. I äktenskapet kämpar Anne desperat mot de prövningar som maken, tiden och samhället kastar över henne, ständigt längtande efter något bättre – ett driv som ger henne kraft att bryta upp från våldet och slutligen finna den äkta kärleken.

”Då jorden andades” är starten på trilogin Tre kvinnor som utforskar tre olika kvinnoöden, var och en på olika platser runt om i världen och under olika århundraden.

Cilla Jahn är en svensk författare, konstregissör och föreläsare. Hennes böcker belyser gripande kvinnoöden med sällsam precision, där varje mening tycks fånga de djupaste nyanserna av mänskliga erfarenheter. Hon belönades med Nacka kommuns Stora kulturpris år 2005.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone