Jump to content
Cover for En sommar i rampljuset
Isbn: 978-87-2716-385-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2024
Narrator: Malin Janlöv
Length: 8 hours 45 minutes

Audiobook

En sommar i rampljuset

Tredje delen i romance-serien Prince Edward Islands stränder av den omåttligt populära Liz Johnson.

Kelsey Ahern har uppträtt på teatern Victoria Playhouse på Prince Edward Island varje sommar sedan hon var sju. Men när en orkan förstör byggnaden är det inte bara hennes minnen som står på spel, utan även hennes framtid som dramalärare och coach.

Tillsammans med Levi Ross, skolans anläggningschef, anordnar hon en välgörenhetsshow för att tjäna in pengar till återuppbyggandet av teatern. Han har rykte om sig att kunna fixa vad som helst, och Kelsey är säker på att det finns mer bakom den tysta mannen än man kan se med blotta ögat.

Levi å sin sida har beundrat Kelsey i åratal, men lyckas inte hitta ett sätt att berätta det. När en populär meteorolog, som kommit till stan för att rapportera om följderna av orkanen, visar intresse för Kelsey och hennes show inser Levi att han måste ta bladet från munnen – om han inte vill förlora sina chanser med kvinnan han så länge har längtat efter ...

Liz Johnson är en bästsäljande amerikansk författare från Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell när hon var sju år gammal och tjugo år senare skrev hon för första gången kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker är fyllda med värme, kärlek och lyckliga slut.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone